Pracovní seminář napoví, jak používat čerstvé potraviny ve veřejném stravování

Odbor školství a tělovýchovy českobudějovického magistrátu ve spolupráci s Jihočeskou univerzitou připravil pracovní seminář s praktickou ukázkou. Zaměřen je na regionální, sezónní, bio i čerstvé potraviny a jejich uplatnění ve veřejném stravování.

               

Datum a místo konání: 15.11.2018 od 9:00 hodin Základní a Mateřská škola Emy Destinnové.

 

Program a časový rozvrh:

9:00 - 9:30         Prezentace

9:30 - 10:00       Regionální a ekologická produkce v ČR a možnosti jejího uplatnění ve veřejném stravování

doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D. – Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita

 

10:20 - 11:20     Současná praxe ve školním stravování

Bc. Anna Packová – Státní zdravotní ústav Brno, Centrum podpory veřejného zdraví

11:20 - 12:20     Workshop – pestré jarní pomazánky z místních, čerstvých sezónních a bio potravin (praktická ukázka)

Stránka byla upravena uživatelem LucieV, 6. 11. 2018.